Mediation bij zakelijk conflict

divider

U heeft een zakelijk conflict en tot nu toe komt u er met de andere partij(en) niet uit.
Gesprekken hebben enkel geleid tot volharding in de standpunten en een gerechtelijke procedure zal de zaak er niet beter op maken. De uitspraak van de rechter kan onbevredigend uitpakken en het kost u veel tijd en geld.

Door middel van zakelijke mediation bij BQV Mediators wordt uw conflict sneller en tegen minder hoge kosten opgelost dan dat u een gerechtelijke procedure start. Mediation helpt beide partijen bij een snelle en correcte oplossing. De relatie wordt niet verstoord en de overeengekomen regeling wordt vastgelegd in een heldere vaststellingsovereenkomst. Er ontstaat weer ruimte en rust voor de dingen die er werkelijk toe doen. Een bijkomend voordeel van mediation is dat het gehele proces vertrouwelijk is. Onze zakelijke mediators zijn afkomstig uit het bedrijfsleven; zij weten wat er speelt.

Welke zakelijke conflicten hebben onze zakelijke mediators onder meer behandeld?

  • Conflict binnen maatschap of VOF
  • Vertrouwensbreuk in directie
  • Ruzie in familiebedrijf
  • Conflict met leverancier of afnemer
  • Uitkoop aandeelhouder

Werkwijze zakelijke mediation

Uw eerste gesprek met een zakelijke mediator is een gratis kennismakingsgesprek.
U kunt uw vragen stellen en kijken of het klikt met de mediator. Als u besluit met BQV Mediators in zee te gaan maakt u een eerste afspraak. In het eerste gesprek ondertekent u een mediationovereenkomst conform de regels van de Mediators federatie Nederland. Belangrijkste punten hierin zijn vertrouwelijkheid, vrijwilligheid en commitment.

In het algemeen zijn drie tot vijf bijeenkomsten voldoende om tot een oplossing te komen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

nmv logo

stichting nalatenschapsmediation logo

mfn logo

high trust logo

zam logo

© BQV Mediators